Specialanpassade upprullare

Vi har special upprullare för Cat kabel , fiberkabel och signalkabel som anpassas efter era önskemål, klicka på bilden för formulär att fylla i med era önskemål.

El kabelupprullare

Här hittar du kabelupprullare för verkstaden och den tunga industrin med krävande slitage och miljö. Från 1 fas 230 volt 26 ampere till 3 faser 400 volt och X antal ampere .

Hydraulik slangupprullare

Här hittar du upprullare från Demac för olika typer av hydraulik som passar dig från 1st till 6st slangar på samma upprullare. Klicka på bilden för Demac hemsida eller kontakta oss med era önskemål.

Upprullare inom vatten,olja och luft

Här hittar du upprullare från Ecodora för vatten, olja och luft.Klicka på bilden för Ecodora hemsida eller kontakta oss med era önskemål.

Motordrivna upprullare

Här hittar du motordrivna upprullare från Hartmann & König som finns i ett antal olika valmöjligheter, Klicka på bilden för formulär att fylla i med era önskemål.

Upprullare för hamnar

Här hittar du upprullare inom hamnmiljö oftast stora och för extrem användning.Finns massor med olika valmöjligheter, Klicka på bilden för formulär att fylla i med era önskemål.

Upprullare för motorvärmare

Kvalitets kabelupprullare för motorvärmare från välkända Nederman med anslutningskabel för Defa eller Kalix.
Standardmodeller finns oftast på lager klicka på bilden för utbud.

Service

Vid problem - Kontakta vår serviceavdelning

service@ircab.se

Kontakt

Telefon växel: +46 (0)241-21455

sales@ircab.se

Industrial Radio Control

Grillvägen 4 786 97 Björbo