Meny Stäng
Data Eagle trådlös länk

IRCAB ÅTERFÖRSÄLJARE AV DATA EAGLE I SVERIGE
Vi är återförsäljare av Data Eagle radiolänkar i Sverige som utvecklas och tillverkas av Schildknecht AG i Tyskland. För att hitta alla produkter som finns besök deras Hemsida eller hör av er till oss om ni har frågor och funderingar om lösning för just era behov.

I över 30 år har Schildknecht AG tillverkat och system utvecklat industriella radiolösningar. Deras kärnkompetens är säker och robust radiokommunikation som krävs för styrning av vatten, cement,pappers och massaindustrin. Applikationerna finns på lyftverktyg, hissar, linbanor, automatiskt guidade fordon och mycket mer. För dessa ändamål har dom utvecklat en produktfamilj DATAEAGLE av industriell kvalitet. Deras framstående lösningar för PROFIBUS ,PROFINET är patenterade och erbjuder även trådlös PROFISAFE.
Som systemleverantörer för fjärrunderhåll, telemetri och M2M designar dom individuella affärsmodeller med kontext till I o T och Industry 4.0 för kunder. Grunderna för dessa är nätverksgateway DATAEAGLE 7000 med SIM-kort globalt användbara till fasta priser.

DATA EAGLE ERSÄTTER KABLAR MED TRÅDLÖST SYSTEM FÖR SÄKERDATAÖVERFÖRING
Har du problem med kablar som går av, glappar eller helt enkelt behöver ha långa kablar för dataöverföring kan Data Eagle vara lösningen för dig. En trådlös säker anslutning som är enkel att ansluta "plug and play" och finns i olika modeller beroende på pris och i vilken miljö den ska vara.

Trådlösa system för att överföra Profibus säkert för olika applikationer. Finns i 3 olika utföranden från inomhusmiljö med display, montering enkelt på skena till extrema miljöer gällande fukt och temperaturer.

Trådlösa system för att överföra Profinet säkert för olika applikationer. Finns i 2 olika utföranden montering enkelt på skena till extrema miljöer gällande fukt och temperaturer.

Trådlösa system för att överföra Can säkert för olika applikationer. Finns i 2 olika utföranden från montering enkelt på skena till extrema miljöer gällande fukt och temperaturer.

Trådlösa system för att överföra data säkert i ett nätverk montage på skena eller xtreme för krävande miljö.

Klicka på bilden för att få all information och teknisk data du behöver veta om den produkt som intresserar dig eller hör av dig till oss!