IRCAB återförsäljare av Data Eagle i Sverige

Vi är återförsäljare av Data Eagle radiolänkar i Sverige som utvecklas och tillverkas av Schildknecht AG i Tyskland. För att hitta alla produkter som finns besök deras Hemsida eller hör av er till oss om ni har frågor och funderingar om lösning för just er.

I över 30 år har Schildknecht AG tillverkat och system utvecklat industriella radiolösningar. Deras kärnkompetens är säker och robust radiokommunikation som krävs för styrning av vatten, cement,pappers och massaindustrin. Applikationerna finns på lyftverktyg, hissar och linbanor, automatiska guidade fordon och mycket mer. För dessa ändamål har dom utvecklat en produktfamilj DATAEAGLE av industriell kvalitet. Deras framstående lösningar för PROFIBUS ,PROFINET är patenterade och erbjuder även trådlös PROFISAFE.
Som systemleverantörer för fjärrunderhåll, telemetri och M2M designar dom individuella affärsmodeller med kontext till IoT och Industry 4.0 för kunder.Grunderna för dessa är nätverks gateways DATAEAGLE 7000 med SIM-kort globalt användbara till fasta priser.

Trådlösa system för att överföra Profibus säkert för olika krävande miljöer.

Trådlösa system för att överföra Profinet säkert för olika krävande miljöer.

Trådlösa system för att överföra Can säkert för olika krävande miljöer.

Trådlösa system för att överföra data säkert i ett nätverk för olika krävande miljöer.

Klicka på bilden för att få all information och teknisk data du behöver veta om den produkt som intresserar dig eller besök hemsidan DataEagle för fullständigt sortiment

 

Service
Vid problem - Kontakta vår serviceavdelning

service@ircab.se

Kontakt
Telefon växel: +46 (0)241-21455

sales@ircab.se

Industrial Radio Control 
 Grillvägen 4  785 45 Björbo